Publica Bok AS

Smerten fra en annen

Ragnhild Anita G. Bjørklund har utført en utrolig bragd når hun har skrevet romanen ”Smerten fra en annen”. Bjørklund lider nemlig av cerebral parese, men leverer en solid og god roman fra et hovedstadsmiljø hvor hun selv er lommekjent.

Irene lever et fargeløst liv, hvor hun føler seg til overs i forhold til familie og venner. Så treffer hun Fredrik, en kjekk og spennende nevrolog. Men alt er ikke bare vel med ham heller. Han innvier henne i sin lidelse, en snikende og uhelbredelig sykdom, som har gitt konsekvenser både for familielivet og karrieren. Gjennom hans smerte får Irene et nytt perspektiv på livet, og Fredrik ønsker henne ved sin side mot det skjebnesvangre valget han har tatt. Dette blir avgjørende for dem begge. Noe blir avsluttet, mens noe annet begynner.

Forfatter Ragnhild Anita G. Bjørklund er født i Harstad i 1961, oppvokst i Kristiansand og bosatt i Oslo. Hun ble født med Cerebral parese, og måtte tilpasse livet deretter. Hun er utdannet Cand. Mag. i fagene nordiske språk og litteratur, samt litteraturvitenskap. Hun er gift. Hun har vært fast skribent på nettstedet poeten.no siden 2002 under navnet ragnita. Dette er hennes romandebut.

Tittel: Smerten fra en annen
Forfatter: Ragnhild Anita G. Bjørklund
ISBN: 9788292789483
Format: 15 x 21 cm.
Antall sider: 164
Ferdiggjøring: Heftet
Genre: Roman
Utsalgspris kr 199

 

Hovedside
Informasjon om virksomheten
Nettstedskart
Nettbutikk
Nyheter
Bli forfatter
Hvordan skrive en god bok?
Tips ved innsending av manus
Språkvask av manus
Om Publica Bok AS
Slik kommer du i kontakt med oss
Publica Bok AS
Gamleveien 87 4315 SANDNES
ordre@publicabok.no
T: 51961240
F: 51961251