Publica Bok AS

Harissa

Handlingen i denne boken foregår i Tunisia, i den frodige og grønne byen Hammamet. Her oppsto sterk og heftig kjærlighet til land og folk. Forfatteren forteller her sin egen historie, og krydrer den med smak og lukt fra dette lille landet i Nord-Afrika.

Her er frodige fortellinger som forfatteren har fått av innbyggere i byen, deres  historier er både dramatiske og rørende på sitt vis. Harissa er et sterkt, rødt pepperkrydder som er typisk i det Tunisiske kjøkken – etter et måltid krydret med harissa er man svett og sviende het, derfor har forfatteren valgt denne tittelen til boken sin – ”Harissa”.

Forfatter Mette Torill Berntsen debuterer med boken ”Harissa”. Hun er bosatt i Drammen, har to barn,  jobber til daglig hos Flextronics AS. På fritiden driver hun et lite enmannsfirma, AlternativSpa, der hun lager kremer og såper med basis fra planter og urter fra naturen. I tillegg til daglig jobb, og en liten produksjon av kremer og såper,  er hun også healer. Bøker er en viktig del av forfatterens liv, og når en ide til en historie begynner å forme seg, tar det ikke lang tid før den har fått ord og setninger på pc’en. Forfatteren  er glad i skogen og trives best i stillhet der hun føler seg ett med naturens gode energier.

Tittel: Harissa
Forfatter: Mette Torill Berntsen
ISBN: 9788292789476
Format: 15 x 19 cm
Antall sider: 68
Ferdiggjøring: Heftet
Genre: Roman

Hovedside
Informasjon om virksomheten
Nettstedskart
Nettbutikk
Nyheter
Bli forfatter
Hvordan skrive en god bok?
Tips ved innsending av manus
Språkvask av manus
Om Publica Bok AS
Slik kommer du i kontakt med oss
Publica Bok AS
Gamleveien 87 4315 SANDNES
ordre@publicabok.no
T: 51961240
F: 51961251