Publica Bok AS

Gullbarrene

Fysiker Oddvar Harefjell har utviklet en ny versjon av tidsmaskinen sin, som gjør det mulig å reise i både tid og rom samtidig. Det gir maskinen et farlig potensiale. Arbeidstegningene har falt i pavens hender. Verdens øverste religiøse leder vil bruke tidsmaskinen til sine egne formål.

”Gullbarrene” er tredje og siste bind i tidsreisetrilogien om den noe misforståtte fysikeren Oddvar Harefjell. Det første bindet, ”Spikerhatten”, fokuserer på første verdenskrig og gir leseren et par smakebiter på hvordan verden kunne blitt om vi hadde fått muligheten til å tukle med historien. Etter å ha tatt dramatiske grep for å bringe verden tilbake på rett spor, faller tidsmaskinen i gale hender i bind to. Forsvarets øverste ledelse ser muligheten for å endre utfallet av det tyske angrepet på Norge tirsdag 9. april 1940. Men ambisjonene stanser ikke der…

Knut Kvalvågnæs er født i Oslo den 21. juni 1945. Han er gift og har to voksne barn. Kvalvågnæs er utdannet cand. real i marin zoologi ved Universitetet i Oslo i mai 1972, og jobber som miljøvernleder i Fræna kommune. Forfatteren har vært løytnant og stabstroppssjef i Heimevernet. Han er opptatt av eldre krigshistorie og er særlig interessert i første verdenskrig.

Knut Kvalvågnæs har tidligere skrevet romanene “Spikerhatten” og?“Omkampen”.

BOKFAKTA:
Gullbarrene 
Forfatter:  Knut Kvalvågnæs  
ISBN:  9788292789490
Forlag:  Publica
Språk:  Bokmål
Format:  Heftet
Trykket:  2008
Utgitt:  2008
Nivå:  Voksen

 

Hovedside
Informasjon om virksomheten
Nettstedskart
Nettbutikk
Nyheter
Bli forfatter
Hvordan skrive en god bok?
Tips ved innsending av manus
Språkvask av manus
Om Publica Bok AS
Slik kommer du i kontakt med oss
Publica Bok AS
Gamleveien 87 4315 SANDNES
ordre@publicabok.no
T: 51961240
F: 51961251