Publica Bok AS

Digitale bøker fra Publica

Publica Bok AS har inngått avtale med e-bokhandelen Digitalbok.no om distribusjon av forlagets elektroniske titler. E-bøker fra Publica kan nå lastes ned og leses på mobiltelefon, pc eller i egne e-boklesere.

Gjennom netthandelen digitalbok.no, skal bøker, aviser og magasiner tilgjengeliggjøres i digitalt format på norsk. Digitalbok.no drives av Horten-selskapet Elittera, som allerede i 2007 lanserte digitalbokhandelen sin. Men fram til nå har det kun vært mulig å kjøpe engelskspråklig litteratur.

Elittera har bevisst valgt å vente med norsk litteratur, i påvente av avtaler med flere forlag, for på den måten å kunne tilby et bredt spekter av norske bøker samtidig. Nå har selskapet sikret seg avtaler med en rekke forlag, blant andre NRK Aktivum, Cappelen Damm, Bazar, Samlaget, Aller og Publica.

Fra digitalbok.no er det mulig å laste ned gratis programvare som gjør at man kan lese e-bok både på pc og mobiltelefon. Men selve grunnpillaren i e-boksatsningen er egne e-boklesere som kan kjøpes i nettbutikken. Disse leserne er basert på elektronisk blekk fri for for bakgrunnsbelysning, noe som gjør det mer behagelig å lese. De fleste som bruker datamaskinen mye, vet at en tradisjonell, opplyst skjerm fort tretter ut øynene. Dette problemet er eliminert når man bruker elektronisk blekk.
Hovedside
Informasjon om virksomheten
Nettstedskart
Nettbutikk
Nyheter
Bli forfatter
Hvordan skrive en god bok?
Tips ved innsending av manus
Språkvask av manus
Om Publica Bok AS
Slik kommer du i kontakt med oss
Publica Bok AS
Gamleveien 87 4315 SANDNES
ordre@publicabok.no
T: 51961240
F: 51961251