Publica Bok AS

Den lange veien tilbake til livet

Fredrik ble sprøytenarkoman som 18-åring. I "Den lange veien tilbake til livet" forteller moren hans om de mange årene i narkohelvetet.

Gro Wold Kristiansens sønn, Fredrik, ble sprøytenarkoman som 18-åring. Helvetet hans – og de pårørendes – varte i mange år. I ”Den lange veien tilbake til livet” har hun skrevet ned sin sønns rushistorie – slik hun opplevde den. I utgangspunktet som ren egenterapi. Den ble et ledd i bearbeidelsen av en sorg hun fortsatt bærer med seg.

Etter hvert kom tankene om at hennes erfaringer kunne være til hjelp og nytte for andre pårørende – kanskje også for fagfolk innen rusfeltet. Målet med boken er først og fremst å gi narkomane og deres pårørende et ansikt. Narkotikamisbruk er dessverre et stort samfunnsproblem, og kan ramme en hvilken som helst familie.

I dag er Fredrik kvitt heroinen og går på Subutex, og livet går gradvis fremover.

Gro Wold Kristiansen er født i Sarpsborg i 1954, og bosatt i Krokstadelva i Nedre Eiker. Hun har yrkesbakgrunn som sykepleier, og har jobbet på sykehus og i kommunehelsetjenesten. Hun er leder for Foreningen for Muskelsyke i Buskerud.

 

Tittel: Den lange veien tilbake til livet
Forfatter: Gro Wold Kristiansen og Thor Arne Sæther (medf.)
ISBN: 9788292789599
Format: 14,8 x 21 cm.
Antall sider: 162
Heftet

Hovedside
Informasjon om virksomheten
Nettstedskart
Nettbutikk
Nyheter
Bli forfatter
Hvordan skrive en god bok?
Tips ved innsending av manus
Språkvask av manus
Om Publica Bok AS
Slik kommer du i kontakt med oss
Publica Bok AS
Gamleveien 87 4315 SANDNES
ordre@publicabok.no
T: 51961240
F: 51961251