Publica Bok AS

Ri vinden

I RI VINDEN møter me Emma, ei yngre kvinne, innlagt på psykiatrisk sjukehus fordi ho, etter drap ho er dømt for, ikkje er soningsdyktig i fengsel.

For å halda ut tilværet, fører ho stadige samtalar med den imaginære romvenninna si, Andrea – og det er ikkje minst denne dialogen som lag for lag avdekkar skjebnen til hovudpersonen, fram mot det dramatiske høgdepunktet.

 

Dette skreiv pressa om RI VINDEN etter urpremiere i Bergen og kulturhusturné i Hordaland:

”Ri vinden holder mål både som poesi og teater. Ingebrigtsens tekst er full av rare tanker, fine språklige vendinger og originale metaforer.” (Ingvild Bræin i Bergens Tidende)

”Ri vinden – ei gripande framsyning.” ”Stykket er interessant fordi det gjev publikum ei usensurert reise i sinnet til ein mordar og greier å gjera denne mordaren sympatisk.” (Trude Aarsand i Kvinnheringen)

”Ri vinden er truleg det sterkaste teaterstykket som har blitt vist i Husnes Kulturhus på lang tid.” (Håvard Sætrevik i Grenda)

” – Eg fraus på ryggen, kommenterte ein publikummar, og ho var nok ikkje aleine om å la seg røra av den såre og fortvila Emma.” ”Hjelmen sine fotografi gir ein ekstra dimensjon til teateropplevinga.” (Tordis Marie Espeland i Sunnhordland)

 

Tittel: Ri vinden (skuespill)
Forfatter: Per Jan Ingebrigtsen og Øyvind Hjelmen (foto)
ISBN: 9788292789612
Antall sider: 80
Format: 15 x 21 cm
Innbundet

Hovedside
Informasjon om virksomheten
Nettstedskart
Nettbutikk
Nyheter
Bli forfatter
Hvordan skrive en god bok?
Tips ved innsending av manus
Språkvask av manus
Om Publica Bok AS
Slik kommer du i kontakt med oss
Publica Bok AS
Gamleveien 87 4315 SANDNES
ordre@publicabok.no
T: 51961240
F: 51961251