Publica Bok AS

Hjelmen og blåklokkeblomsten

Barnebokforfatter Reidar Lund er aktuell med ny bok. I "Hjelmen og blåklokkeblomsten" møter vi to barn som vil redde skogen.

Arja og Anti bor i den urgamle skogen sammen med sin far, skogvokteren, som gjør hva han kan for å verne om skogen og alt som lever der. Men hva hjelper vel det når den unge kongen, som eier skogen, ikke skjønner hvor verdifull skogen er? Han gjør akkurat som han vil og legger sine planer... Men det vil ikke Arja og Anti finne seg i. Og de er heldigvis ikke alene om å sette seg opp mot kongen. De har alle dyra på sin side, og de har prinsesse Vilde og narren Spirrevipp. Det går ubønnhørlig mot et oppgjør, en kamp på liv og død.

Forfatter Reidar Lund, født i 1938, har tidligere gitt ut fjorten bøker for barn og ungdom på forlagene Damm og Eide. Han har også skrevet manus til fire musikkspill med handling fra Eikers lokale historie. Tre av disse er vist på scenen i Nedre Eiker og Drammen, det fjerde blir vist i 2010. Reidar Lund er utdannet lærer og arbeidet i skolen på forskjellige klassetrinn fra 1960 til 2005. Han er medlem av Ungdomslitteraturens forfatterlag.

Tittel: Hjelmen og blåklokkeblomsten
Forfatter: Reidar Lund
ISBN: 9788292789650
Format: 15 x 19 cm
Antall sider: 83
Heftet

Hovedside
Informasjon om virksomheten
Nettstedskart
Nettbutikk
Nyheter
Bli forfatter
Hvordan skrive en god bok?
Tips ved innsending av manus
Språkvask av manus
Om Publica Bok AS
Slik kommer du i kontakt med oss
Publica Bok AS
Gamleveien 87 4315 SANDNES
ordre@publicabok.no
T: 51961240
F: 51961251