Publica Bok AS

Ungdom - en gave til oss foreldre - eller?

"Ungdom - en gave til oss foreldre - eller?" handler om forholdet mellom ungdom og foreldre. Svært mange voksne som har eller har hatt tenåringer i huset, vil kjenne seg igjen i denne muntre, men akk så sanne framstillingen av de frustrerende konfliktene som ofte oppstår mellom 13- til 18-åringer og deres "vanskelige" foreldre.

Det er vel bare å nevne den koselige opplivingen av de unge hver morgen når de skal på skolen, ungdomsmote eller mangel på det, kostholdet som preges av fast food, og total mangel på rydding. Likevel elsker vi dem, og går gjerne gjennom perioden på nytt. Foreldre er rare.

Forfatter Ømme Kristiansen (f. 1946) har hele sitt liv bodd i Oslo. I godt over 30 år har han arbeidet som adjunkt i ungdomsskolen. Forfatteren har alltid hatt sansen for tenåringer på godt og vondt, og alt det ”rare” deres væremåte fører med seg. Han har tidligere vært morgenkåsør, skrevet revytekster og noveller, og vært medforfatter av ”En smak av dram”, en bok om urtedrammer som kom ut i 2003.

Tittel: Ungdom - en gave til oss foreldre - eller?
Forfatter: Ømme Kristiansen
ISBN: 9788292789759   
Format: 15 x 19 cm
Antall sider: 72
Innbundet

Hovedside
Informasjon om virksomheten
Nettstedskart
Nettbutikk
Nyheter
Bli forfatter
Hvordan skrive en god bok?
Tips ved innsending av manus
Språkvask av manus
Om Publica Bok AS
Slik kommer du i kontakt med oss
Publica Bok AS
Gamleveien 87 4315 SANDNES
ordre@publicabok.no
T: 51961240
F: 51961251