Publica Bok AS

I hjertet til fru Flaksengren

Det er sommerferie og Marius besøker morfar mens mamma jobber. En dag hører han morfar gråter så sårt. Det virker som han er ensom. Marius bestemmer seg for å skaffe ham en kjæreste.

Men det viser seg å være vanskeligere enn han tror, for morfar vil nemlig ikke ha noen... Selv ikke den stilige, eldre naboen, Renata M. Olufsson, får snøret i bånn. Marius har en hemmelig mailvenninne som heter Mia Maria. De to har mye å dele med hverandre. Mia Maria bor på landet hos faren og stemoren - og føler seg oversett. Først når hun blir kjent med den eventyrlige naboen, fru Flaksengren, kjenner Mia Maria seg glad igjen. Vennskapet med fru Flaksengren skal få konsekvenser for flere enn Mia Maria...

 

Anne-Gry Blikom (født 1965) er bachelor i kulturhistorie fra Universitetet i Oslo. Hun har skrevet tekster for bl.a. Lørdagsbarnetimen i NRK Radio og manus for Hotel Cæsar i TV 2. Som barn medvirket hun i flere år i hørespill i Barnetimen og i Radioteateret. Hun er medforfatter av boken "Sondre Norheim - the father of modern skiing", som er utgitt i USA, og i flere år har hun vært novelle- og dramaserieforfatter i ukebladet Allers og svenske Allas. Hun har også jobbet som lærer.   

 

Tittel: I hjertet til fru Flaksengren
Forfatter: Anne-Gry Blikom
ISBN: 9788292789803
Format: 15x21 cm
Antall sider: 85
Genre: Barn/ungdom
Innbundet

Hovedside
Informasjon om virksomheten
Nettstedskart
Nettbutikk
Nyheter
Bli forfatter
Hvordan skrive en god bok?
Tips ved innsending av manus
Språkvask av manus
Om Publica Bok AS
Slik kommer du i kontakt med oss
Publica Bok AS
Gamleveien 87 4315 SANDNES
ordre@publicabok.no
T: 51961240
F: 51961251