Publica Bok AS

Eventyret i Arkuria

Mona Lina er en helt vanlig jente. Hun og vennene hennes klarer på en merkelig måte å rote seg inn i en verden som ikke er til for dem.

En liten dukke kvinne, lurer dem inn i fartøyet sitt, og bringer dem under jordens overflate, til en eventyrlig ferd. Der nede finnes det skapninger og opplevelser, som vanlige jordiske mennesker bare kan drømme om.

Når Marcus og Anita blir tatt til fange av grusomme Gregor og hans menn, står Mona Lina plutselig alene i en fremmed verden.

Sammen med Leon, Arkurias store sønn, gir hun seg ut i en kamp på liv og død. Hun gjør alt for å befri vennene sine, mens Leons mål er å binde Arkurias rike sammen til ett igjen. Mona Lina blir kjent med dyr og mennesker som blir hennes gode venner for livet. Men det lurer også ondskap og svik blant underjordens vesener. Vennskap blir satt på prøve, der mot, styrke, godhet og kjærlighet blir et overlevelsesmoment.

 

Jane Helen Valdersnes Grimstad (1971) er utdannet førskolelærer.

Hun er oppvokst på en øy utenfor Bergen, som heter Radøy, og som pga sin vakre natur blir kalt, den grønne øya.

Innimellom barnefødsler, permisjoner og jobb, har hun skrevet mye. Deltakelse og tekster til revyer, sanger og dikt har alltid gitt henne mye. Det er hennes måte å koble av fra en travel hverdag. Da inspirasjonen kom til å skrive en bok, var det en sann fryd å leve seg inn i en fantasi verden, som ingen andre kunne se. Hennes egne barn, har gitt henne små kommentarer underveis, som passet godt inn i bokens handling og ordforråd.

 

Tittel: Eventyret i Arkuria
Forfatter:
Jane Helen Valdersnes Grimstad
ISBN: 9788292789827
Format: 15 x 21 cm
Antall sider: 254
Innbundet

Hovedside
Informasjon om virksomheten
Nettstedskart
Nettbutikk
Nyheter
Bli forfatter
Hvordan skrive en god bok?
Tips ved innsending av manus
Språkvask av manus
Om Publica Bok AS
Slik kommer du i kontakt med oss
Publica Bok AS
Gamleveien 87 4315 SANDNES
ordre@publicabok.no
T: 51961240
F: 51961251