Publica Bok AS

Mikkel og Ekornia

Mikkel er en ni år gammel gutt som nettopp har flyttet til et nytt sted. I det han begir seg ut i skogen med hunden sin Brum, trer han inn i en verden som han trodde bare fantes i fantasien...

Han får innblikk i trollenes liv, og han må hjelpe dem med å løse et mysterium. Mikkel vil gjerne hjelpe trollene, men han er samtidig redd for at han kommer til å miste de nye vennene sine hvis han klarer å løse mysteriet.

"Mikkel og Ekornia" er beregnet på barn fra barnehagealder til oppover i småskoletrinnene. Fortellingen er fremstilt som en musikal. CD medfølger.

Forfatter Liv Hege Refsdal er utdannet førskolelærer, og har jobbet i mange år som støttepedagog, pedagogisk leder og styrerassistent i barnehage. De siste åtte årene har hun jobbet som lærer på småskoletrinnet på en forsterket skole, og hun har etterhvert opparbeidet seg en bred erfaring med barn, barns fantasi, lek og sosiale kompetanse. Hun har tidligere skrevet tre barnebøker.

I musikaloppsetningen har Jærunn Ekenes Halvorsen medvirket med regi og Sølvi Elise Halvorsen med musikk. Synøve Birkeland Svendsen har illustrert boka.

Tittel: Mikkel og Ekornia - musikal
Forfatter: Liv Hege Refsdal (m.fl.)
ISBN: 9788292789889    
Format: 15x21 cm
Antall sider: 44
Innbundet (med CD)

Hovedside
Informasjon om virksomheten
Nettstedskart
Nettbutikk
Nyheter
Bli forfatter
Hvordan skrive en god bok?
Tips ved innsending av manus
Språkvask av manus
Om Publica Bok AS
Slik kommer du i kontakt med oss
Publica Bok AS
Gamleveien 87 4315 SANDNES
ordre@publicabok.no
T: 51961240
F: 51961251