Publica Bok AS

En stille storm

"En stille storm" er en samling dikt basert på forfatterens egne erfaringer og tanker. Her er øyeblikk og uro som hun har lagt seg på minne. Andres liv og følelser som hun har dratt med seg.

Forfatteren sier selv om bokprosjektet: "Jeg har alltid hatt interesse for psykiatri. Har lest mye, sett mye og opplevd mye. Jeg håper med denne diktsamlingen å nå frem til andre i samme situasjon, eller til dem som vil lære mer om emnet. Helsesektoren har dessverre mye igjen å lære. Psykiske problemer bør ikke være et tabulagt emne. Vi er kommet for langt til å skjemmes. Jeg er selv stolt av det jeg har fått til og velger å stå fram. Jeg velger å være ærlig om det jeg har slitt med de siste årene. Ondet er å legge det vekk. Ikke kjenne og mestre tanker. Redsel for å visne. Det er det som gjør vondt. Gjennom å skrive dikt har jeg kommet meg et trinn høyere opp på stigen. De gjenspeiler mine innerste tanker og følelser."

Forfatter Marita Solberg er 25 år. Hun er født, oppvokst og bosatt på Ringerike, nærmere bestemt Hønefoss. Yngst av en søskenflokk på tre. Solberg ble utdannet hjelpepleier i 2003. Har siden jobbet i helsevesenet. Hun har fattet interesse for skriving i den senere tid. ”En stille storm” er hennes debut som forfatter.


Tittel: En stille storm
Forfatter: Marita Solberg
ISBN: 9788292789841     
Format: 13x21 cm
Antall sider: 96
Heftet

Hovedside
Informasjon om virksomheten
Nettstedskart
Nettbutikk
Nyheter
Bli forfatter
Hvordan skrive en god bok?
Tips ved innsending av manus
Språkvask av manus
Om Publica Bok AS
Slik kommer du i kontakt med oss
Publica Bok AS
Gamleveien 87 4315 SANDNES
ordre@publicabok.no
T: 51961240
F: 51961251