Publica Bok AS

Trolsk boklansering i Larvik

På ARK Farris på Nordbyen i Larvik var det lørdag tre trolske timer for teamet bak musikalen "Mikkel og Ekornia".

Regissør, komponist, illustratør og forfatter bak bok - og musikkprosjektet var samlet til lansering av ”Mikkel og Ekornia – musikalen”, som foreligger som en bok i hardcover med vedlagt cd.

Regissøren var tøff, og kom utkledd som trollemor, mens forfatteren selv representerte selveste Ekornia (fargene og halen var på plass).

Trolleboller var bakt i hundrevis, musikken ble hele tiden spilt i bakgrunnen, og ungene fikk mulighet til å male Ekornias kjole, med akvarellmalingen til illustratøren.

Kundene kom i jevnt sig inn på senteret, og forfatteren selv var veldig fornøyd med å kunne signere, ikke bare musikalboka, men også de tre andre tidligere utgitte bøkene. Det var elever, bestemødre til unger, tilfeldige kunder, kollegaer og venner som benyttet anledningen til å få med seg et eksemplar av boka hjem.

Lokalavisen var også tidlig på plass for å høre litt om bokprosjektet, samt at de fikk nærmere informasjon om selve musikaloppsetningen som blir satt opp i en av Larviks store kulturarenaer 11. mars. Det er spesialskolen (1.-10. klasse) som setter opp musikalen – ord for ord, sang for sang – slik ”Mikkel og Ekornia – musikalen” i dag ble lansert.

Det var et godt fornøyd team som forlot senteret ut på ettermiddagen.

Hovedside
Informasjon om virksomheten
Nettstedskart
Nettbutikk
Nyheter
Bli forfatter
Hvordan skrive en god bok?
Tips ved innsending av manus
Språkvask av manus
Om Publica Bok AS
Slik kommer du i kontakt med oss
Publica Bok AS
Gamleveien 87 4315 SANDNES
ordre@publicabok.no
T: 51961240
F: 51961251