Publica Bok AS

Major Tom

I Firenze sitter Alexander og funderer over Major Toms mangel på bakkekontakt. Jo mer han funderer på dette, desto mer forvirrende blir det menneskelige samspillet som finner sted rundt ham. Bakenfor renessansen og estetikken klamrer han seg fast til seg selv og sine asosiale og perverse prinsipper. Kan disse prinsipper noen gang rettferdiggjøres?

Dette er historien om ekstreme egotripper, bristende fasader og uoversiktlige terrenger. Dette er også historien om Major Toms dramatiske ferd ut i verdensrommet. Blant Arnos dorske bølger kastes Alexander frem og tilbake i livet på en stadig mer skremmende måte. Ferden går fra Norge til Firenze, videre opp i de toscanske fjellene og skylagene - og deretter til det brutale Scampia i Napoli. Og tilbake til Firenze igjen. Sannhetene som avdekkes underveis, krever tilpasningsevne og innsikt. Verden setter harde krav til en ung mann med sløret sikt.

Øivind Nakken (f. 1981) er fra Halden. Han har en mastergrad i medie- og kommunikasjonspsykolgi fra NTNU i Trondheim, samt flere vekttall i økonomi fra to studieår i Italia. Nakken tilbrakte ett år i Firenze og ett år i Catania på Sicilia. Nå er han medeier i mediehuset Arctic Branding i Oslo, hvor han blant annet driver nettavisen/portalen PensjonistNorge.no.

Tittel: Major Tom
Forfatter: Øivind Nakken
ISBN: 9788292789957
Format: 15x20 cm
Innbundet
Kr 298

Hovedside
Informasjon om virksomheten
Nettstedskart
Nettbutikk
Nyheter
Bli forfatter
Hvordan skrive en god bok?
Tips ved innsending av manus
Språkvask av manus
Om Publica Bok AS
Slik kommer du i kontakt med oss
Publica Bok AS
Gamleveien 87 4315 SANDNES
ordre@publicabok.no
T: 51961240
F: 51961251