Publica Bok AS

Jeg elsker deg nå

Livet til 15 år gamle Isis snus på hodet når moren blir syk. Jenta er plutselig voksen, og befinner seg i en verden full av vanskelige avgjørelser, økonomiske utfordringer, hvite legefrakker og sykehuskorridorer.

Isis er blitt moren og moren er blitt datteren. Og midt opp i det hele har hun en til tider malplassert mormor som har en vag rolle i hele familiens teater fylt av sære og høyst merkelige karakterer. Isis opplever å falle ned i et mørkt hull av problemer, svart kjærlighet, sorg og eksistensielle spørsmål uten klare svar. 

Esther Marie Johansen (f. 1990) vokste opp på Grünerløkka i Oslo. Hun fattet interesse for litteratur i ung alder og begynte tidlig å skrive på egenhånd. Allerede som 12-åring sendte hun inn et ferdigskrevet manuskript til et forlag. Siden har hun utviklet sin skriveglede og har nå i en alder av 20 år skrevet ferdig sin første roman. Esther Marie Johansen har alltid vært nysgjerrig og høyst interessert i menneskers mentale helse og tilstand. Og det er gjennom samtaler med familie og venner at hun får mye av inspirasjonen sin.

Tittel: Jeg elsker deg nå
Forfatter: Esther Marie Johansen
ISBN: 9788292789933
Format: 15x20 cm
Antall sider: 132
Genre: Ungdom
Innbundet

Hovedside
Informasjon om virksomheten
Nettstedskart
Nettbutikk
Nyheter
Bli forfatter
Hvordan skrive en god bok?
Tips ved innsending av manus
Språkvask av manus
Om Publica Bok AS
Slik kommer du i kontakt med oss
Publica Bok AS
Gamleveien 87 4315 SANDNES
ordre@publicabok.no
T: 51961240
F: 51961251