Publica Bok AS

Tredje Mikkel-bok lansert i Larvik

Den tredje boken i serien om Mikkel ble lansert med brask og bram lørdag 12. april.

Boken heter ”Mikkel og Auroras hemmelighet”, og setter et foreløpig punktum for beretningene om denne kjekke gutten som har kontakt med trollene i skogen. Våren er i anmarsj og hele klassen til Mikkel skal på tur ut i skogen sammen med naturfaglæreren. Mikkel liker ikke å være i skogen sammen med alle elevene, for han vil beskytte sine usynlige trollvenner, som bor der. Trolljenta Ekornia forsøker å si til Mikkel at trollene trenger hans hjelp, men dette skjønner han ikke før han kommer hjem... Samtidig vil Mikkels bestevenn, Aurora, avsløre hemmeligheten han bærer på. Koste hva det koste vil. Sammen opplever de to vennene mye spennende på grunn av en gammel dame.

 

Det er Liv Hege Refsdal som fører pennen, og Synøve Birkeland Svendsen som har illustrert boken.

 

Selv om værgudene ikke var helt på forfatterens side, så var det et par hyggelige timer med godt salg i bokhandelen Ark Just i Larvik, da boken ble lansert lørdag 12. april. Forfatter Liv Hege Refsdal er lærer, og mange av elevene hennes stakk hodet innom for å se (og høre) boka. Refsdal leste nemlig utdrag fra boken.

- Skoleelever, kjente og ukjente kom og stilte spørsmål og kjøpte signerte bøker. Avisa kom også, så dette var kjempemoro, sier forfatteren.

Hovedside
Informasjon om virksomheten
Nettstedskart
Nettbutikk
Nyheter
Bli forfatter
Hvordan skrive en god bok?
Tips ved innsending av manus
Språkvask av manus
Om Publica Bok AS
Slik kommer du i kontakt med oss
Publica Bok AS
Gamleveien 87 4315 SANDNES
ordre@publicabok.no
T: 51961240
F: 51961251